Stonehage Fleming

Our client brief was, to provide a more contemporary reception area. It was also important, that the monitors were hidden, whilst still allowing easy communication between client and receptionist.

The curved shape of the new reception area was designed to soften the look of the high frontage, whilst the lower, open area in the middle allows easy interaction between the client and staff.

Corian Clamshell was used for the desktops, providing an elegant and practical workspace.

Corian Clamshell was used for the desktops, providing an elegant and practical workspace.

A textured laminate was used on the front of the curved reception desk, with Corian, trim on all the edges.

This theme was continued around the staircase with Corian capping

The design was completed with a Corian Clamshell panel engraved 

with the company logo, on our CNC machine, and painted in the company colours

stonehague fleming office refit by Somer

How Can We Help With Your Project?